De bedste
Skrotpriser
på din bil

Er du interesseret i at få mest muligt for din gamle bil? Selvfølgelig er du det! Derfor skal du vælge Skrot Din Gamle Bil.

Hos os sørger vi for de bedst mulige skrotpriser på din bil. Med beliggenhed i Albertslund er vi altid til rådighed for dig, når du har behov for os.
Vi bestræber os på at give dig den bedste service og markedets bedste skrotpriser.MARKEDETS BEDSTE SKROTPRISER PÅ DIN BIL

Når du skal af med din gamle bil og den har kørt sine sidste kilometer, så står vi klar til at hjælpe dig. Med hovedsæde i Albertslund rykker vi hurtigt ud til hele Vestegnen og vi dækker hele Danmark. Med intet ringere end 20 års erfaring i skrotbranchen ved vi, hvordan det skal gøres. Vigtigt for os er, at du får den bedste service og at du er fuldt ud tilfreds. Vi er ikke bare fleksible i forhold til, hvor du befinder dig. Hos Skrot Din Gamle Bil er vi både fleksible i forhold til tid og sted og vi henter din bil helt uden omkostninger for dig.

Selvom det måske lyder lidt for godt til at være sandt, så er den altså god nok. Vi har markedets bedste skrotpriser på biler og vi vil gøre alt for, at netop du får de mest rimelige skrotpriser på din bil. Udover dét så vil vi næsten også garantere dig for, at du hos os får markedets bedste service. Hos os giver vi dig nemlig op til hele 60.000 kroner i skrotpræmie. Det lyder da meget godt, ikke? Udover det tilbyder vi også, at du kan få din skrotpræmie kontant, så du har pengene i lommen med det samme. Samtidig sørger vi for at afmelde din nummerplade og stå for kontakten til SKAT og til dit forsikringsfirma, så du selv slipper for besværet. 

Læs mere om os her.

forskel i skrotpriser på din bil

Når du skal af med din gamle bil, kan det måske føles lidt mærkeligt. Du har højst sandsynligvis tilbragt mange timer i dit eget selskab og har fundet dig godt tilrette i bilen. Men ingen biler holder for evigt og vi vil gerne hjælpe dig hurtigst muligt videre ved at skrotte din bil. En bil kan være til stor miljøbelastning og det er derfor vigtigt at skrotningen foregår korrekt. Vi ved, at du sikkert har massere at bekymre dig om og derfor gør vi det let for dig ved også at stå for papirarbejdet vedrørende skrotningen.  

Når vi skrotter din bil, skal du være opmærksom på at skrotprisen på din bil også afhænger af om det er en dieselbil eller en benzinbil. Regeringen har nemlig bestemt, at hvis du har en dieselbil, så får du mere i skrotpræmie. Men vi vil selvfølgelig altid sørge for at du får de absolut bedste skrotpriser på din bil. 

Bedste skrotpriser på bil, skrotbiler i bunke
skrotpriser på biler, smadret biler10 forskellige biltyper vi skrotter

Hos Skrot Din Gamle Bil er vi din autoriseret autoophugger. Vi tager vi imod mange forskellige typer af biler og det gælder uanset bilens stand. Læs mere nedenfor for at se hvor mange forskellige biltyper vi tager imod.

  • Personbiler
  • Varebiler
  • Pick up trucks
  • Udenlandske biler
  • Ladbiler
  • Skrotbiler
  • SUV’er
  • Firehjulstrækkere (4 x 4 biler)
  • Gulpladebiler
  • Defekte biler

Så tøv ikke med at tage fat i os. Så kommer vi forbi, så hurtigt vi kan. Giv os et kald på 52 90 65 63 eller smid en SMS. Hvis du ønsker kan du også vælge at kontakte os på mail kontakt@skrotdingamlebil.dk.10-20-1-210.vm1332.enterprisecloud.nu, og få et uforpligtende tilbud på en skrotpris på din bil.