Vi skrotter bæredygtigt & miljøvenligt

En skrotbil indeholder mange miljøfarlige stoffer. Derfor er vi ekstra opmærksomme på, hvordan skrotbilerne behandles – vi sørger derfor altid for at genbruge flest mulige dele fra bilerne for at reducere miljøskaderne.

Få skrottet din bil København
skrotpræmie, skrotpriser, skrot af biler
Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie

Hvem er vi - Danmarks bedste skrotforhandler!

Hos Skrot Din Gamle Bil giver vi dig mulighed for at få kontanter for din gamle skrotbil uanset dens tilstand. Vi bortskaffer din skrotbil på lovlig vis og på en miljørigtig måde. Desuden sørger vi altid for at informere SKAT om, at dit køretøj er blevet skrottet og derved garanterer vi, at du ikke får uforudsete problemer i fremtiden. Vi giver altid vores kunder den bedste skrotpræmie, så du med sikkerhed kan gå glad herfra.

Alle dele af køretøjet, herunder dæk, batteri, olier og andre brændsler vil blive bortskaffet i henhold til EU-lovgivningen og miljø principperne. Vores målsætning er altid at tage egne initiativer og tiltag til at gennemføre yderligere miljømæssige forbedringer.

Vores Rejse

Har du en bil, der bare står og ruster omme i baghaven eller i carporten? Så lad os skåne miljøet i stedet – vi kan genbruge mere fra en skrotbil end man umiddelbart tror og derfor tilbyder vi helt gratis at afhente din skrotbil.

Biler har vi skrottet
0 +
Erfaring
0 års
Glade kunder
0 +

"Ringede og på 2 timer var den afhentet, god skrot præmie, kan anbefales. Jeg kan anbefale dem til alle der skal have skrottet deres bil. Fantastisk kundeservice samt nemt og hurtigt "

​Neiiendam Rasmus

Kontakt os idag og få et tilbud!

Ønsker du at høre mere om mulighederne for skrotning af bil, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager imod mange forskellige biler til skrot

Få et uforpligtende tilbud

Vi afmelder nummerpladen på skrotbilen, kvit & frit, hos SKAT og dit forsikringsselskab

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du webstedets brugsbetingelser og fortrolighedspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.