Vi giver det bedste tilbud på din skrotbil. Ring til os på tlf. +45 52 90 65 63 og hør nærmere!
Open
X

Om os.

skrot-din-gamle-bil-vi-skrotter-alle-slags-biler

Få kontanter for din skrotbil

Kontakt os allerede i dag på telefon: +45 52 90 65 63

Hos Skrot Din Gamle Bil giver vi dig mulighed for at få kontanter for din gamle skrotbil uanset dens tilstand. Vi bortskaffer din skrotbil på lovlig vis og på en miljørigtig måde. Desuden sørger vi altid for at informere SKAT om, at dit køretøj er blevet skrottet og derved garanterer vi, at du ikke får uforudsete problemer i fremtiden.

Vi giver altid vores kunder den bedste skrotpræmie, så du med sikkerhed kan gå glad herfra.

Skrot miljøvenligt recycle_logo

En skrotbil indeholder mange miljøfarlige stoffer derfor er vi ekstra opmærksomme på hvordan skrotbilerne behandles – Vi sørger derfor altid for at genbruge flest mulige dele fra bilerne for at reducere miljøskaderne.

Hos Skrot Din Gamle Bil forpligter vi os til at gøre noget godt for miljøet og derfor har vi allieret os med nogle af landets mest kompetente samt godkendte autoophuggere. Alle dele af køretøjet, herunder dæk, batteri, olier og andre brændsler vil blive bortskaffet i henhold til EU-lovgivningen og miljø principperne.

Vores målsætning er altid at tage egne initiativer og tiltag til at gennemføre yderligere miljømæssige forbedringer.

Gratis skrotbilsindsamling

Har du en bil der bare står og ruster omme i baghaven eller i carporten? Så lad os skåne miljøet i stedet – Vi kan genbruge mere fra en skrotbil end man umiddelbart tror og derfor tilbyder vi helt gratis at afhente din skrotbil. Vi bor i udkanten af København, men afhenter gerne din skrotbil uanset hvor på sjælland du bor.

Kontakt os allerede i dag på telefon: +45 52 90 65 63

 

vi-giver-op-til-60000-kr-kontant-for-din-skrot-bil

Send