Autohjælp og afhentning af skrotbilen døgnet rundt

Står du i en skidt situation med en smadret bil og ingen, der kan hjælpe? Eller en bil, som slet ikke vil sætte i gang midt på en meget trafikeret vej? Så kan vi trøste dig med, at vi kan hjælpe - 24/7.

Hvad kan I gøre for mig?

Vi er en virksomhed med godt ry for vores brede erfaring og gode ekspertise. Vi bestræber os altid på at give dig den bedst mulige service, og vi lægger en kæmpe dyd i godt arbejde. Vi tilbyder dig som kunde følgende:

Skrotdingamlebil skrotter biler og giver god skrotpræmie

Døgnservice

Service af høj kvalitet

Enorm fleksibilitet

Gratis & uforpligtende tilbud

God skrotpræmie

Konkurrencedygtige priser

​Vi sidder klar døgnet rundt

Vi har en døgnvagt, som står til rådighed uanset tidspunkt. Så står du med et problem klokken fire om natten, kan vi sagtens hjælpe dig. Du ringer bare. ​ Når du ringer til os for hjælp, kommer vi ud til dig så hurtigt som muligt. Vi transporterer din bil til et værksted eller en destination, som du har valgt, så du kan finde ud af, hvad du vil med din bil derefter.

Vi sørger for autohjælpen

Med det nyeste grej indenfor autobranchen, er vi gearet til at hjælpe enhver bil på den helt rigtige måde. Om din bil er gået i stå eller den skal stilles et andet sted, kan du kontakte os, og indenfor kort til få hjælp med din bil. Hos Skrot Din Gamle Bil, har vi i årevis hjulet nødstedte danskere med deres biler. Kontakt os i dag.

Autohjælp og bedste skrotpriser

Hos Skrot Din Gamle Bil gør vi alt for at yde den helt ekstraordinære service. Såvel som vi afhenter biler til skrot og tilbyder konkurrencedygtige skrotpriser, står vi også klar med autohjælp. Vi kan hjælpe dig videre med din nødstedte bil og ofte til de helt rigtige priser.