Skrot bilen til markedets bedste priser

Vi befinder os i Albertslund og er altid til rådighed. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor skrot branchen & yder altid den bedste service til vores kunder. Vi hjælper dig af med din bil til markedets bedste priser.

Kontakt os i dag og få konkrete skrotpriser

Ønsker du at høre mere om mulighederne for skrotning af bil, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager imod mange forskellige biler til skrot – så hvis du er i tvivl, om din bil kan skrottes hos os, kan du bare komme forbi på adressen i Albertslund. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi afmelder nummerpladen skrobilen, kvit & frit, hos SKAT og dit forsikringsselskab

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du webstedets brugsbetingelser og fortrolighedspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.

Hos os er det nemt

Gode Skrotpræmier – kontakt os allerede i dag på telefon: 52 90 65 63. Vi vil gerne yde dig den bedste service. Vi tilbyder derfor alle kunder at afhente deres skrotbil og transportere den gratis, uden modregning på skrotpræmien. Det eneste du skal gøre er at kontakte os via e-mail kontakt@skrotdingamlebil.dk og aftale en tid, der passer dig bedst, så finder vi en hurtig løsning. Vi afhenter selvfølgelig bilen der hvor det passer dig – til den bedste skrotpræmie!

Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie