Vi har de bedste skrotpriser

Med markedets bedste skrotpriser, som vi er klar til give dig, er du sikret den bedst mulige tilbud på netop din bil. Med vores skrotpriser er du sikret den helt rigtige pris.

Vi kan tilbyde dig de bedste skrotpriser?

Vi er en virksomhed med godt ry for vores brede erfaring og gode ekspertise. Vi bestræber os altid på at give dig den bedst mulige service, og vi lægger en kæmpe dyd i godt arbejde. Vi tilbyder dig som kunde følgende:

Skrotdingamlebil skrotter biler og giver god skrotpræmie

Bedste skrotpræmier

Gode skrotpriser

Enorm fleksibilitet

Gratis & uforpligtende tilbud

God skrotpræmie

Konkurrencedygtige priser

Hvordan kan vi have de bedste skrotpriser?

Skrotforhandler har nogle faste satser de skal arbejde efter. Nogle er mere rundhåndede end andre. Vi er en af dem der strækker os en smule mere end andre når det kommer til skrotpriser. Af den grund kan vi hjælpe dig med den bedst mulige pris. Læs mere om skrot priser her.

skrotpræmie, skrotbiler, skrot din bil, pris på skrotbiler, gode priser på skrotbiler, skrotbil, skrot din bil Danmark

​Vi sidder klar døgnet rundt

Vi har en døgnvagt, som står til rådighed uanset tidspunkt. Så står du med et problem klokken fire om natten, kan vi sagtens hjælpe dig. Du ringer bare. ​ Når du ringer til os for hjælp, kommer vi ud til dig så hurtigt som muligt. Vi transporterer din bil til et værksted eller en destination, som du har valgt, så du kan finde ud af, hvad du vil med din bil derefter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi afmelder nummerpladen på skrotbilen, kvit & frit, hos SKAT og dit forsikringsselskab

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du webstedets brugsbetingelser og fortrolighedspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.