Vi køber også gerne din campingvogn

Vi befinder os i Albertslund og er altid til rådighed. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor skrot branchen & yder altid den bedste service til vores kunder. Udover biler, så køber vi også campingvogne!

Vi tager imod mange forskellige slags campingvogne til skrot og vi kan sagtens også købe din. Så slipper du for, at stå med alt det besværlige selv.

Skal du af med campingvognen?

Sælg den til os!

Ønsker du at høre mere om de muligheder der er for skrotning af din campingvogn? Du skal ikke tøve med at skrive eller kontakte os! Vi tager imod mange forskellige campingvogne og biler til skrot – så hvis du er i tvivl, om din campingvogn kan skrottes hos os, kan du bare komme forbi på adressen i Albertslund. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi afmelder nummerpladen på skrotbilen, kvit & frit, hos SKAT og dit forsikringsselskab

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du webstedets brugsbetingelser og fortrolighedspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.

Hos os er det nemt

Gode Skrotpræmier – kontakt os allerede i dag på telefon: 52 90 65 63. Vi vil gerne yde dig den bedste service. Vi tilbyder derfor alle kunder at afhente deres campingvogn og transportere den gratis, uden modregning på skrotpræmien. Det eneste du skal gøre er at kontakte os via e-mail kontakt@skrotdingamlebil.dk.10-20-1-210.vm1332.enterprisecloud.nu og aftale en tid, der passer dig bedst, så finder vi en hurtig løsning. Vi afhenter selvfølgelig campingvognen der hvor det passer dig – til den bedste skrotpræmie!

Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie