DANMARKS BEDSTE skrotpriser
på biler

Kan din gamle bil ikke længere klare mosten?
Og har du længe overvejet at skaffe dig af med den? Så tøv ikke! Vi står klar til at hjælpe dig videre. Med mere end 20 års erfaring i skrotbranchen skaffer vi dig nemt af med din bil uanset standen. Hos os kommer du af med din bil til markedets bedste skrotpriser på biler.

MARKEDETS BEDSTE SKROTPRISER

Hos skrotdingamlebil.dk hjælper vi dig af med din gamle bil til fordelagtige skrotpriser på biler. Vi holder til i Albertslund og vi har mange års erfaring i branchen og dertil tilbyder vi også markedets bedste service.

Vi tilbyder alle vores kunder afhentning af deres skrotbil og vi transportere selvfølgelig altid bilen gratis – helt uden modregning på skrotpræmien. Prisen på din skrotbil afhænger blandt andet af standen på din bil, størrelsen og bilmærke, men fremgangsmåden er den samme. Hos os tilbyder vi, at du får din skrotpræmie kontant.

Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie

FORDELAGTIGE SKROTPRISER PÅ BILER

Gennem tiden har vi hjulpet flere end 2.500 glade kunder af med deres skrotbiler og vi har skrottet mere end 4.500 biler. Ved at skrotte din bil slipper du for en gammel bil, som står og samler støv og rust og du skåner samtidig miljøet ved at skille dig af med den. Hos Skrot Din Gamle Bil kan vi genbruge flere dele fra de gamle biler end man måske lige tænker over. Det kunne f.eks. være dine gamle dæk. Hos os sørger vi for at have fordelagtige skrotpriser på biler og vi sørger for altid at udregne den bedste skrotpræmie til dig uanset hvordan standen er på bilen.

Kontakt os på telefon 52 90 65 63 eller skriv til os og lad os aftale en tid, der passer ind i dit program. Så står vi klar til at finde en løsning. Vi tilbyder selvfølgelig afhentning af din bil, hvor det passer dig – og til den bedste skrotpræmie på markedet!

 

6 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS TIL AT SKROTTE DIN GAMLE BIL

Når din gamle bil ikke længere kan mere, så kan der være flere gode grunde til at komme af med den igen. Hos Skrotdingamlebil.dk hjælper vi dig hellere end gerne videre i livet og får hjulpet dig med at afskaffe din gamle bil på den nemmeste måde.

Her får du 6 gode grunde til at få hjælp af os:

  • Vi har attraktive skrotpriser på biler med skrotpræmier på op til 60.000 kroner
  • Vi tilbyder dig at få din skrotpræmie kontant, så du har pengene med det samme 
  • Vi skaffer dig af med din skrotbil på en miljørigtigmåde
  • Vi skaffer dig af med din skrotbil på lovligvis
  • Vi overholder EU-lovgivningen ved bortskaffelse af skrotbiler
  • Vi sørger for at få informeret SKAT om, at din bil er blevet skrottet

Du er både velkommen til at ringe til os eller henvende dig på SMS, vi lover at svare så hurtigt vi kan. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores skrotpriser og få det bedste tilbud på din bil. 

skrotpræmie, skrotpriser, skrot af biler
skrotning af biler, skrotpræmie, markedets bedste skrotpriser