gode
skrot priser
på biler

Er det blevet tid til at skille dig af med din gamle bil? Hos Skrot Din Gamle Bil er du sikret gode skrot priser og vi hjælper vi dig hurtigt videre.

Med mere end 20 års erfaring i skrot branchen, så ved vi, hvad vi laver og vi sikrer samtidig vores kunder fantastisk service, når bilen skal skrottes!Gode skrot priser til dig

Hos Skrot Din Gamle Bil er vores kunders mening vigtig. Vi sikrer dig gode skrot priser og vi skrotter mange forskellige slags biler og vi skrotter helt sikkert også din bil!

For mange er bilen deres kæreste eje. Det er ikke så mærkeligt, når rigtig mange mennesker bruger mange timer i deres bil hver dag. Men det betyder naturligvis også at bilen med tiden vil blive slidt. På et tidspunkt vil bilen være helt nedslidt og der kommer vi til undsætning. Hos os kan alle biler skrottes, uanset mærke og stand.

Vi rykker hurtigt ud og tilbyder gratis afhentning af din bil hvor end i landet du skulle være. Du er også meget velkommen til at komme forbi, og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi holder til i Albertslund på Rydagervej 12.  

Kontakt os for mere information her

Skrot priser på biler


Bedste skrot priser i Danmark

Hos os er vi ikke kræsne og vi skrotter et hav af forskellige slags biler. Vigtigst for os er dog, at du bliver tilfreds! Derfor er du hos os altid sikret de bedste skrot priser i Danmark. Din skrotpræmie afhænger blandt andet af størrelsen på din bil, mærket og ikke mindst standen. Fælles er dog, at vi altid tager glædeligt imod din skrotbil. Vi tilbyder at afhente din bil på din adresse eller andet sted og vi sørger for at transportere bilen sikkert videre. Vi sørger for, at bilen bliver skrottet på forsvarligvis og på en professionel måde. Efter mange år i skrotbranchen, er det en proces vi har fuldstændig styr på. Vores autoophuggere er nogle af de mest erfarne i landet og vi tager også højde for at genbruge de dele, hvor det er muligt. 

Tøv ikke med at tage kontakt til os for at aftale nærmere om tid og sted. Skriv til os på mail kontakt@skrotdingamlebil.dk.10-20-1-210.vm1332.enterprisecloud.nu eller giv os et kald på 52 90 65 63. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og sikrer dig den bedste skrot pris på din bil. 

skrot priser, skrotbil, skrotbiler
gode skrot priser, bilhjul5 gode grunde - til at vælge os til at skrotte din bil

Der kan være mange gode grunde til at få afskaffet sig sin gamle bil. Vi vil selvfølgelig altid hjælpe dig og her giver vi dig nogle gode grunde til, hvorfor det lige er, at du skal vælge os til at skrotte din bil. 

  • Vi er pålidelige og vi holder altid, hvad vi lover. Hos os er en aftale en aftale!
  • Vi har over 20 års erfaring i skrotbranchen og sikrer dig gode skrot priser
  • Vi skrotter alle slags biler uanset stand, mærke og størrelse på bilen 
  • Vi hjælper med at afmelde din bil – vi sørger både for kontakten til SKAT og til dit forsikringsselskab
  • Vi sørger for at skrotte din bil på en miljøansvarlig både, så vi ikke lukker uhensigtsmæssige stoffer ud i naturen

Hvis du vil vide mere om os er du velkommen til at læse mere om os her.

Vi ses hos Skrot Din Gamle Bil i Albertslund!