Markedets bedste Skrotpræmier

Ønsker du markedets bedste skrotpræmier? Hos Skrot Din Gamle Bil i Albertslund tilbyder vi nogle af markedets bedste skrotpræmier på biler.
Så når din gamle bil ikke længere kan trække, så står vi altid til rådighed. Vi har mere end 20 års erfaring med skrotning af biler og vi gør altid vores ypperste for at yde den bedste service til vores kunder.

skrotpræmier på biler

Vi opkøber alle former for skrotbiler, store som små. Vi beregner skrotpræmier på bilerne til de mest fair priser.

Hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for, at vi skrotter din bil, så tøv ikke med at kontakte os og giv os et kald allerede i dag. Vi svarer også på SMS-henvendelser.

Hos Skrot Din Gamle Bil tager vi imod mange forskellige biler til skrot – hvis du er i tvivl om din bil kan skrottes hos os, så er du altid velkommen til at komme forbi på Rydagervej 12 i Albertslund. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi afmelder nummerpladen på din skrotbil kvit og frit, hos SKAT og hos dit forsikringsselskab

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du webstedets brugsbetingelser og fortrolighedspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.

Fordelagtige skrotpræmier

Når din gamle bil er udkørt og efterhånden bare står stille og ruster. Så kommer vi gerne og henter den. Vi tilbyder fordelagtige skrotpræmier på alle slags biler. Vi opkøber både personbiler og varevogne med en vægt op til 3.500 kg. Vi opkøber både dieselbiler og benzinbiler. Du skal være opmærksom på, at din skrotpris afhænger af om det er en dieselbil eller benzinbil. 

Hos Skrot Din Gamle Bil bestræber vi os på altid at give den en bedste service. Derfor tilbyder vi også gratis afhentning og transport af din bil, hvorend i landet du befinder dig – uden modregning på skrotpræmien 

Kontakt os allerede i dag på telefon: 52 90 65 63.  Det eneste du skal gøre er at kontakte os via e-mail på kontakt@skrotdingamlebil.dk.10-20-1-210.vm1332.enterprisecloud.nu og aftale nærmere om tid og sted. Så finder vi en hurtig og effektiv løsning der passer til dig.

Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie