få den bedste skrotpræmie på din bil

Er din gamle bil ved at have kørt sine sidste kilometer? Hos Skrot Din Gamle Bil kan vi tilbyde dig den bedste skrotpræmie på din bil.
Vi har professionelle autoophuggere og vi har mere end 20 års erfaring i skrotning af biler.
Med beliggenhed i Albertslund står vi klar til hurtigt at rykke ud til hele Storkøbenhavn.

Få en attraktiv skrotpræmie

Hos os går vi op i at yde god service og deriblandt at sikre dig en attraktiv skrotpræmie på din bil. 

Vi vil gerne dig og miljøet det bedste. En bil der står og ruster kan være ekstremt skadeligt for miljøet. Derfor tilbyder vi alle vores kunder afhentning af deres skrotbil, hvor som helst i landet. Vi transportere selvfølgelig din bil helt gratis, uden nogen form for modregning på skrotpræmien. 

Det eneste du skal koncentrere dig om er at give os besked, så kommer vi og henter din skrotbil. Vi kan kontaktes på mail kontakt@skrotdingamlebil.dk.10-20-1-210.vm1332.enterprisecloud.nu eller på telefon 52 90 65 63. Du er også velkommen til at sende os en SMS, så svarer vi så hurtigt vi kan!

Skrotdingamlebil skrotter biler til konkurrencedygtige priser. De bedste skrotpræmier, skrotpræmie

Vi tilbyder kontant skrotpræmie

Skrotdingamlebil skrotter biler og giver god skrotpræmie

Hos Skrot Din Gamle Bil har vi mange års erfaring med skrotning af biler. At skille sig af med sin bil efter mange år, kan fremkalde mange følelser. Men når bilen ikke længere kan klare mosten, må det være tid til at få den til skrot. Når du har taget beslutningen om endelig at skrotte din gamle bil, så vurderer vi din bil og kommer med en attraktiv skrotpræmie til dig. Hos os tilbyder vi dig at få pengene i hånden kontant, så du har din skrotpræmie med det samme. Vi skrotter alle typer af biler både personbiler, varebiler og meget mere.

Vi har nogle af landets absolut bedste skrotpriser og vi kan tilbyde dig en skrotpræmie på helt op til 60.000 kroner. Kig forbi på Rydagervej 12 i Albertslund og lad os hjælpe dig godt videre. Ved SMS-henvendelser så husk at kontakte os på vores hovednummer 52 90 65 63.  

Når din bil skal skrottes

Når det er blevet tid til, at din bil skal skrottes, er der flere ting, som du skal være opmærksom på. I følgende afsnit vil vi komme ind på nogle af de ting, som du skal være opmærksom på for at få udbetalt din skrotpræmie. 

  • For det første er det vigtigt, at du får bilen afmeldt hos dit forsikringsfirma samt gør SKAT opmærksom.
  • Det er også vigtigt, at du vælger en godkendt autoophugger, der følger lovgivningen i forhold til miljørigtig skrotning. 
  • Desuden skal du være opmærksom på, at du får mere for en dieselbil end en benzinbil, da lovgivningen tager højde for dette.
  • Din skrotbil må ikke veje mere end 3.500 kg og have plads til mere end 9 personer, for at du kan få udbetalt din skrotpræmie

Alt dette har vi selvfølgelig styr på hos Skrot Din Gamle Bil og vi hjælper dig gerne med både skrotningen og alt papirarbejdet. 

Vi ses på Rydagervej 12 i Albertslund!